Uitnodiging presentatie Gemeentebelangen Noardeast-Fryslân in Hegebeintum

4 juni 2018

Gemeentebelangen Noardeast-Fryslân, de nieuwe lokale fusiepartij van Gemeente Belangen Ferwerderadeel (GBF), Algemeen Belang Dongeradeel (ABD) en sympathisanten uit de gemeente Kollumerland c.a., wil zich graag presenteren aan de inwoners van de toekomstige gemeente Noardeast-Fryslân.

Onlangs zijn wij onze kennismakingstournee gestart in de gemeente Kollumerland c.a. en op vrijdag 8 juni a.s. is de gemeente Ferwerderadiel aan de beurt.

We arriveren rond 17.00 uur op ludieke wijze op het hoogste punt in onze gemeente: Hegebeintum, waar wij zullen worden verwelkomd door burgemeester W. van den Berg.

Na aankomst volgt een korte rondleiding door het kerkje op de terp van Hegebeintum en als afsluiting is er voor iedereen een hapje en drankje in het Infocentrum Hegebeintum.

Graag ontmoeten wij u maar horen ook graag wat er leeft in de gemeente Ferwerderadiel. Wat zijn uw meningen, ideeën, wensen en zorgen?

We nodigen u van harte uit om bij deze kennismaking aanwezig te zijn en hopen u op vrijdag 8 juni dan ook te mogen begroeten!

Tot ziens bij Gemeentebelangen Noardeast-Fryslân.

<< Terug naar nieuws